Catalogus details

Inspiratiebijeenkomst: \\\\\\\'De overgang en werk\\\\\\\'Truus heeft alle symptomen van de overgang, en niet zo’n beetje ook: vergeetachtigheid, opvliegers, nachtzweten, slapeloosheid. Vooral dat laatste is zeer ontregelend voor haar baan bij de gemeente. Truus werkt 4 dagen en ze ligt minstens 2 nachten per week van 2 tot 6 uur in de ochtend wakker.

Tegen de tijd dat ze eindelijk in slaap valt, gaat de wekker. Op zulke dagen zou ze het liefst haar werkgever bellen en zeggen: “ik begin vandaag om 10 uur”. Maar dat durft ze niet. En dus sleept ze zich op maandag en dinsdag door de werkdag heen en is ze blij dat het woensdag is. Die ene vrije dag in de week is haar redding. Anders zou ze het weekend niet halen.

Herkenbaar? Tijdens de inspiratiesessie ‘de overgang en werk’ nemen Anja Branderhorst en Ilse de Bruijn je mee in wat de overgang nu eigenlijk betekent. Van fases, gevolgen en leefstijl. Samen bespreken we, op een luchtige manier, welke veranderingen je kunt verwachten. Maar bovenal wat je kunt doen bij bv een opvlieger en hoe je ondanks evt. ongemakken vitaal en energiek kunt blijven om je werk met plezier te blijven doen.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

afbeelding
INFORMATION
Training agency Gemeente Waalwijk
PLANNED
Start Location Available seats
16-09-2021 Atelier Winterdijk 30b

Winterdijk 30b
Waalwijk
4 Apply