Catalogus details

MS Teams, méér dan online vergaderenAls je wel eens werkoverleggen, projectbijeenkomsten, brainstormsessies of informatiebijeenkomsten (bege)leidt dan is deze workshop wat voor jou! Zeker nu alle Corona maatregelen nog een tijd van kracht blijven, is het goed je kennis van het (bege)leiden van online sessies te vergroten. Dit biedt echter ook kansen voor de toekomst in het plaatsonafhakelijk werken.

Wat is het verschil is tussen het faciliteren van off,- en online bijeenkomsten? Hoe houd je de aanwezigen scherp en betrokken? Hoe zorg je voor efficiëntie en effect van jouw bijeenkomst? We behandelen theorie op een interactieve manier en gaan ook aan de slag met een aantal werkvormen die jij vervolgens direct in je eigen bijeenkomsten toe kunt passen. Je leert bijvoorbeeld ook hoe je binnen één MS Teams bijeenkomst in meerdere groepjes uiteen kunt gaan (wat in ZOOM 'breakout rooms' heet).

Let op! Om mee te doen heb je een basistraining MS Teams gevolgd, óf je hebt zelf voldoende kennis en ervaring opgedaan met dit programma. Het plannen van een vergadering, delen van een document óf je scherm kent voor jou in elk geval geen geheimen meer als je meedoet aan deze workshop.

Ná jouw inschrijving via de Waalwijk Academie ontvang je voorafgaand aan de workshop via outlook een link voor deelname aan de bijeenkomst.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

afbeelding
INFORMATION
Training agency Gemeente Waalwijk
PLANNED
Start Location Available seats
18-05-2021 Apparaat met Teams


4 Apply