Catalogus details

Try out: Doelen stelllen, waardeloos of waardevol?Nu ga ik echt die cursus volgen! Morgen ga ik meer rust nemen! In het weekend lees ik geen werkmail!

We stellen vaak doelen in ons leven. Omdat we dat zelf willen, of omdat dat aan je gevraagd wordt. 5 kilo afvallen, assertiever worden, meer tijd besteden aan je gezin, vaker hardlopen, je niet meer zo vaak laten overrulen door anderen. Lukt het je vaak om doelen die je jezelf stelt te bereiken? Of blijft het bij het stellen van doelen?

Hoe stel je een doel op wat haalbaar is voor jou? Hoe zorg je ervoor dat het doel zo is opgesteld dat je met minder energie meer bereikt? Hoe werkt dit precies?

In deze training krijg je antwoord op bovenstaande vragen. Daarnaast ga je ook écht aan de slag met een doel om direct te ervaren hoe het werkt. Je leert hoe je je brein voor je kunt laten werken. Niet alleen theorie. Juist door zelf te doen leer je veel meer! En wij beloven je het wordt wel werken, maar geen ‘zware kost’.  En je verlaat de training met een tof naslagwerk dat je iedere dag kunt blijven gebruiken.

We gaan in kleine groepjes (6 personen) aan de slag. Er zijn korte gezamenlijke momenten (3x75 minuten) en tussendoor maak je doe,- en reflectieopdrachten. Doe je mee?

Op naar waardevolle doelen!

Let op! Dit programma is een try-out. Als deze training bevalt, willen we hem rondom de implementatie van het FITT gesprek (binnenkort houden we geen functioneringsgesprekken meer binnen de gemeente Waalwijk) voor iedereen beschikbaar stellen. Nu is hij slechts beschikbaar voor 12 collega's. Als je meedoet, verwachten we dat je ons van goede feedback kunt voorzien over dit programma. Daarnaast is het belangrijk dat je ook écht alle drie de keren kunt en dat je tussendoor bereid bent wat tijd te investeren in deze training (1 a 2 uur per bijeenkomst). De contactmomenten zijn volledig online via MS Teams.


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

INFORMATION
Training agency Gemeente Waalwijk
PLANNED
Start Location Available seats
10-11-2020 Apparaat met Teams


FULLY BOOKED

Apply