Catalogus details

Jij weer aan het stuur! - Refresh Waalwijkse werkgewoontenMerk jij dat je minder fijn of productief werkt? Dat is helemaal niet raar, zeker in deze tijd niet. Je bent dus niet gek geworden! Jouw automatische piloot neemt de overhand en er is wat hulp nodig zodat jij weer zelf het stuur vast kunt pakken.

Misschien deed je ooit mee aan Waalwijkse Werkgewoonten. De verandering waar je ooit zo blij mee was, is weggezakt. Tijd voor een 'refresh' dus. Deed je nog niet mee, maar lijkt 'slim en fijn' werken je wel wat? Doe dan ook gerust mee. Je kunt er in dat geval ook voor kiezen éérst Waalwijkse Werkgewoonten te volgen. 

In deze 'refresh' gaan we aan de slag met waarom we doen wat we altijd al deden (aangestuurd door onze hersenen), waarom jij niet toe komt aan die belangrijke en leuke dingen en hoe je dit wel kunt doen. Je schrijft jezelf bij deze in voor een online bijeenkomst van 90 minuten. In de week daaraan orafgaand krijg je 3 mailtjes met filmpjes, uitleg en reflectievragen. Daar heb je in totaal ongeveer een uurtje werk mee.  Ik beloof je dat je na deze investering voldoende tips en trucs hebt om minder in de waan van de dag te leven en weer meer regie over je werk te ervaren! Jij weer aan het stuur!

 


Je bent niet ingelogd. Log in om een vraag te stellen over dit evenement of om je interesse op te geven.

afbeelding
INFORMATION
Training agency Gemeente Waalwijk
PLANNED
Start Location Available seats
13-07-2021 Apparaat met Teams


5 Apply
15-06-2021 Apparaat met Teams


6 Apply