Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Tijdens deze training leer je actief te luisteren naar anderen en je eigen boodschap helder en to the point over te brengen. Je word je bewust van je eigen oordeelsvorming en weet dit in te zetten in actief luisteren en de ander en jezelf de ruimte te geven voor een effectieve communicatie.

Opbouw training:
Je formuleert je eigen leerwensen aan de hand van een intakeformulier. Na een korte kennismaking wordt het 1e dagdeel ingezoomd op het actief luisteren. Er is aandacht voor luisteren zonder oordeel en het ruimte geven aan de ander. De focus ligt op het communiceren vanuit je eigen behoefte.

Tijdens het tweede dagdeel ga je aan de slag met je eigen praktijk situaties waarin je het lastig vindt ruimte te geven en/of te nemen in communicatie. Dit doen we met een trainingsacteur.

We wisselen theorie af met veel praktische oefeningen. We gaan dus echt ‘doen en ervaren’.

Let op: voor deze training is het wenselijk dat je hebt deelgenomen aan de basistraining omgaan met weerstand en emoties in gesprekken. Als dat niet zo is, en wilt wel deelnemen, neem dan even contact op met Ilse de Bruijn.INFORMATION
Training agency Gemeente Waalwijk
Available seats 0
Contact hours 06:00
Apply before 16-09-2021
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
21-09-202113:3016:30N.v.t.Atelier Winterdijk 30b
Winterdijk 30b
Waalwijk
07-10-202113:3016:30N.v.t.Atelier Winterdijk 30b
Winterdijk 30b
Waalwijk