Kalender details

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven.

Op de laatste dag van de meester in je werkweek organiseren we een inspiratiebijeenkomst van Joseph Oubelkas. Deze verloopt digitaal. Luister je mee?

Iedereen heeft een verhaal. Dat van Joseph Oubelkas (1980) gaat over omgaan met tegenslag en verandering. Over keuzevrijheid en doorzettingsvermogen. Op 24-jarige leeftijd wordt Joseph onterecht veroordeeld voor drugssmokkel. Hij krijgt 10 jaar celstraf en belandt onschuldig in een gevangenis in Marokko.

Onafhankelijk onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken wijst uit dat er geen enkel bewijs is. Ondanks de onterechte opsluiting en het harde gevangenisleven besluit Joseph er het beste van te maken. Hij relativeert, waardeert het kleine, koestert wat hij heeft en zet zijn verdriet, woede en frustratie om in positieve energie. Na 1637 dagen komt hij vrij: sterker, positiever en veerkrachtiger dan ooit.

Joseph’s verhaal is even bizar als inspirerend. Met zijn levensveranderende ervaring heeft hij inmiddels tienduizenden mensen geraakt, ontroerd, gemotiveerd en verder geholpen in het leven.

Als je mee luistert krijg je antwoord op vragen als:

-Hoe motiveer ik mezelf als de wereld om me heen uit elkaar valt?

-Hoe blijf ik in mijn eigen waarden geloven, zélfs als die dagelijks bedreigd worden?

Je koppelt het verhaal van Joseph aan je eigen uitdagingen in het leiden van jezelf en/of anderen. Je krijgt de kans via de chat vragen te stellen en gaat vol positieve energie het weekend in!

Je krijgt een aantal dagen voorafgaand aan de lezing een link naar de digitale bijeenkomst.INFORMATION
Training agency Gemeente Waalwijk
Available seats 73
Contact hours 01:30
Apply before 10-11-2020
EVENT DAYS
DayStartEndIncl.Location
13-11-202010:1511:45N.v.t.